Oppland ornitologene

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hjem Om NOF Oppland Medlemsblad

HUJON - Redaktørens hjørne

Som redaktør for Hujon, ønsker jeg alltid å lage et best mulig tidsskrift til medlemmene. Dette er en felles dugnad. - Dere skal bidra med stoff, og jeg er helt avhengig av at jeg får stadig inn nye bilder. Spesielt småartikler er ønskestoff . Dette er noe som myker opp bladet, men dessverre kommer det inn altfor lite slikt stoff.

hujon

 

TidsskriftC:UsersPer ÅgeDesktopFuglebilder og naturHUJON - inn 22020NR. 1 - UT 2020IMG_9757.JPG

 

NOF Oppland gir ut tidsskriftet Hujon som kommer ut 3-4 ganger i året. Litt etter som stofftilgangen. Hujon går inn i sin 46. årgang, og er et viktig bindeledd for medlemmene.

Alle som har stoff, notiser og bilder om fugler og fuglearbeid i Oppland er velkomne til å sende inn dette til Hujons redaktør.

Redaktør
Per Åge Skålerud
Postadresse: Kvartsvegen 28, 2833 Raufoss
Mobil (+ 47) 47 46 27 24
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Send gjerne inn relevante artikler selv om du ikke er medlem. Hvis vi bruker artikkelen, mottar du 1 eksemplar av utgivelsen som takk. Men husk og påpek dette. Vi ønsker nye medlemmer velkommen, og håper dere betaler tillegget for å motta fylkestidsskriftet vårt. Takker også gamle medlemmer for troskaphet.

Vi trykker i A4, selvsagt med farger.

Vårt tidsskrift; Hujon (Opphavsrett: NOF Oppland)

 

 

 

 

Kommende aktiviteter

Det er fortiden ingen planlagte aktiviteter

Vis kalender

forcefetish.net jav-legend.com